Acesta este Focus Nordic

Fotografie: Ole Henrik Skjelstad

Focus Nordic este principalul distribuitor de produse foto și video din Europa, cu peste 80 de mărci reprezentate pe 28 de piețe. Conducem industria spre viitor și suntem dedicați să împărtășim cunoștințe și inspirație. Cifra noastră de afaceri anuală este estimată la 65 de milioane de euro.  

Datorită economiilor de scară între țări, limbi, valute și culturi, Focus Nordic reprezintă în mod eficient un număr mare de producători și mărci din domeniul foto, video și optic, pentru a oferi o gamă largă de produse. Cu un sediu central centralizat în Suedia, care acoperă logistica, gestionarea produselor, marketingul, finanțele și IT, împreună cu expertiza pieței locale în cadrul echipelor noastre de vânzări locale, acoperim toate piețele noastre locale ca o singură entitate.  

Misiunea noastră  

Misiunea noastră este de a oferi utilizatorilor finali tot ceea ce au nevoie pentru o experiență optimă în domeniul foto, video și optic și de a fi cel mai bun partener pentru producătorii și furnizorii noștri, adăugând valoare mărcilor lor cu cea mai mare vizibilitate posibilă a mărcii, conștientizarea mărcii și cota de piață.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este de a fi numărul unu pe toate piețele pe care suntem prezenți în ceea ce privește veniturile, câștigurile și reputația. Ne propunem să fim partenerul cel mai apreciat în domeniul foto, video și optic pentru clienții și furnizorii noștri, adăugând valoare afacerilor lor. 

Focus Nordic AB Bucureşti Sectorul 2, Strada GARA HERĂSTRĂU, Nr. 4D, BIROUL E18, Bloc C, Etaj 5

Găsiți pe hartă

Abonează-te la buletinul informativ

Primiți cele mai recente știri despre produse, inspirație și oferte speciale.